We doen het samen!

Hét festival voor burgerinitiatieven

Heb je zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee te vieren of juist meer vorm te geven? Zet dan 9 juni in je agenda. 

Het We doen het samen! Festival biedt je gezelligheid, praktische tips, inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. De Amersfoortse Prodentfabriek staat die dag volledig in het teken van actieve burgers. Tijdens het festival vindt ook de uitreiking van Kern met Pit plaats, de leefbaarheidswedstrijd van KNHM.
 
Maak kans op een donatie van maximaal 10.000 euro! Of misschien heb je een geweldig idee waar je geld voor nodig hebt? Doe dan mee met Donatie op Locatie van VSBfonds en wie weet ga jij naar huis met een donatie van maximaal 10.000 euro voor je project!

De kaartverkoop is gestart. Kaarten kunnen worden gekocht op: www.wedoenhetsamen.nu
Een deel van het programma staat al op de site, de voorpret kan dus beginnen! Houd de website in de gaten, het programma wordt regelmatig aangevuld.
 
Het We doen het samen! Festival is een initiatief van KNHMen VSBfonds en verschillende partners. Zij geloven in actief burgerschap en willen dit graag stimuleren door de levensvatbaarheid van burgerinitiatieven in heel Nederland te vergroten.

Naar het overzicht